Da han ikke var på trening mandag, begynte ryktene å svirre om at han var i Tyskland for å finne ny arbeidsgiver.

Først var det 2. bundesligaklubben Nürnberg som var aktuell, men onsdag kom meldinger fra Tyskland om at også Stuttgart er interessert i å kjøpe moldespilleren. Stuttgart overlevde bunnstriden i vår og forbereder seg til ny sesong i den øverste tyske divisjonen.

Ifølge nettstedet Ligablogger.de har Linnes vært i samtaler med Stuttgart. Klubben har nettopp solgt japanske landslagsspiller Sakai til Hamburg, og de mener kan åpne for Linnes.

Martin Linnes har følgende kommentar til ryktene;

– Det er egentlig ikke noe nytt å melde. Jeg er vel for så vidt vant til at det svirrer rykter rundt navnet mitt. Vi får bare vente å se. Foreløpig foreligger det ikke noe konkret, i alle fall ikke så vidt jeg vet, sier han.

Men det er fortsatt en mulighet for at du drar ut denne sommeren?

– Om det er den rette klubben, så er det jo mulig, svarer Linnes.

– Men jeg vil understreke at jeg trives veldig godt i Molde, og veldig gjerne vil bli her. Jeg har ikke noe hastverk med å komme meg ut, sjøl om alderen kanskje tilsier at det snart er på tide.

Har eventuell europacup-suksess noen innvirkning på valget ditt?

– Vi har store mål i MFK, og klubben ønsker nok å holde på flest mulig nå når vi skal inn i CL-kvalen.

Tilbake på trening

Martin Linnes var på trening i Molde tirsdag. Etter at han ble flyttet fram på høyre kant de to siste kampene, har Molde fått mye mer fart framover. Tor Ole Skullerud mente han var banens beste mot Sarpsborg. Linnes startet også som kaptein for Molde-laget.

I fjor takket Linnes nei til et lukrativt tilbud fra Besiktas. Han sa den gang at han satte sportslige hensyn foran pengene. Han ønsker også å komme til en klubb der han får spille mye.

I Tyskland spekuleres det om en overgangssum på rundt to millioner Euro hvis Stuttgart kjøper Martin Linnes. I så fall kan Molde sitte igjen med over 40 millioner kroner etter to spillersalg.

Molde fotballklubb kommenterer aldri spilleroverganger før papirer er undertegnet