– Jeg tror det er bronsemedalje som er mest realistisk. Både Rosenborg og Strømsgodset er så gode at det skal mye til for å ta dem igjen, men vi håper selvfølgelig at det er mulig, sier kaptein Tollås til Sunnmørsposten.

AaFK ligger på fjerdeplass før denne serierunden med ett poeng opp til Viking på bronseplassen. Avstanden ned til Brann på femteplass er kun to poeng. Viking møter Lillestrøm hjemme og Brann har bortekamp mot Molde. For AaFK sin del venter Hønefoss borte.

– Vi må få tilbake aggressiviteten og entusiasmen som vi manglet i forrige kamp, og vi må begynne å tette igjen bakover. Vi har sluppet inn for enkle mål, sier han.

Satser ikke defensivt

Trener Jan Jönsson er enig i det, men han kommer ikke til å legge om til en mer defensiv taktikk.

– Vi må prøve å angripe Hønefoss med mer balanse i laget. Men samtidig har vi vunnet en del kamper på at vi har vært offensive og scoret mye mål, sier Jönsson.

Han må klare seg uten Tramaine Stewart, Hugues Wembangomo og Tor Hogne Aarøy. Daniel Arnefjord er tilbake igjen i troppen og kan være aktuell for et kort innhopp. Den svenske midtstopperen kommer til å spille for AaFK 2 i mandagens kamp mot Elnesvågen.