Alexander Søderlund var med fra start da Saint-Étienne spilte 1-1 mot Monaco. Etter 1-1 i det sørfranske oppgjøret mot Marseille klatret Nice igjen opp på tredjeplass.

Mustapha Bayal Sall scoret for hjemmelaget 57 minutter inn i kampen, mens Vagner Love utlignet for Monaco seks minutter før slutt.

Ole Kristian Selnæs ble sittende på benken gjennom hele kampen for Saint-Étienne. Den tidligere Rosenborg-spilleren har fortsatt ikke fått seriedebuten for sin nye klubb.

En knapp times kjøretur unna sikret Lyon klubbens tredje strake seier på rad med 4-1 over Caen.

Det betyr en femteplass for laget som har vunnet den franske serien sju ganger.

Saint-Étienne lå på en foreløpig tredjeplass etter poengdelingen, men 1-1 mellom Nice og Marseille søndag kveld sørget for at Nice klatret forbi de grønnkledde på tabellen.

Marseille tok ledelsen etter en scoring av Mauricio Isla, før Valere Germain utlignet etter 58 minutter.

Nice står med 40 poeng etter 26 runder. Det samme har Saint-Étienne.