NORD-IRLAND — FINLAND 2-1

Nord-Irland er intet unntak etter 2-1-seieren over Finland søndag. Etter fem kamper står nordirene med fire seirer, et par av dem svært sterke resultater. Laget holder annenplassen i gruppe F bak ubeseirede Romania.

Nord-Irlands eneste tap kom i bortekampen mot nettopp rumenerne i forrige runde. Til gjengjeld har britene slått både Ungarn og Hellas på bortegress.

Søndag var det Finland som fikk slite mot Michael O'Neills menn. Tyrkia-proffen Kyle Lafferty scoret to ganger på fem minutter mot slutten av første omgang, og publikum på Windsor Park gikk nærmest av hengslene.

Finnene svarte ved Berat Sadik i tilleggstiden, men det var for sent til å hindre at tre nye poeng ble igjen i Belfast. Lafferty har for øvrig scoret fem av Nord-Irlands åtte mål i kvalifiseringen.

Også Romania innfridde på hjemmebane søndag kveld. Gruppelederen slo Færøyene 1-0 etter en scoring av Claudiu Keserü. (©NTB)