FØLG ROSENBORG-LEGIA WARSZAWA HER KLOKKEN 1900

Fredrik Midtsjø var mye involvert tidlig i sesongen, og markerte seg spesielt i de første rundene i cupen. Men etter Rosenborgs handlerunde i sommer, har han havnet lenger bak i køa. Mot Legia er han igjen inne i troppen etter at Stefan Strandberg har blitt syk.

Bestemmes før helga

De siste ukene har han ikke lagt skjul på at han ønsker seg bort fra Lerkendal. Nå blir det etter det Adresseavisen erfarer opprykkskamp «i fjæra» for Midtsjø. Sannsynligvis blir den endelige avgjørelsen tatt før helga.

— Han er en god fotballspiller som vil tilføre oss ytterligere slagkraft, spesielt offensivt. Hos oss vil Fredrik komme inn i en kamparena som er riktig for ham. Og det at han er nordtrønder og en fin type er også noe vi liker , forteller sportslig leder Stig Winsnes til Stjørdalens Blad.

To trøndere på vei inn

Ranheim har uttalt at de ønsker to nye spillere inn før overgangsvinduet stenger. I tillegg til Midtsjø, kan det fort bli et gjensyn med Michael Karlsen i trøndersk fotball. Spissen har tidligere spilt for Ranheim, på utlån fra RBK. Nå har han base Høddvoll.

— Jeg vurderer å dra til Ranheim. Grunnen er at jeg sliter litt med trivselen her. I tillegg har jeg ikke fått så mye spilletid som jeg hadde forventet. Jeg tror sjansen kan være større for spilletid i Ranheim, sier Karlsen til Sunnmørsposten .