Yngve Hallén beklaget for håndteringen av Drillo-avgangen. Foto: Erlend Aas - NTB scanpix

Norge — Island 1-1:

ULLEVAAL (Aftenposten.no): I forkant av 1-1-kampen mot Island handlet det meste om uenighetene mellom ledelsen i Norges Fotballforbund og tidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen.

Bråket ble såpass stort at fotballpresident Yngve Hallén før kampen ba om unnskyldning, forteller Tarik Elyounoussi.

- Hallén kom til oss tidlig i dag og snakket om saken. Han beklaget til oss spillerne for at det har vært en slik sak som har gitt mye negative skriverier , sier Elyounoussi til Aftenposten.

Hoffenheim-spilleren mener ikke at bråket tok fokus fra kampen, men han legger ikke skjul på at det var uheldig at det kom opp rett før oppgjøret mot Island.

— Det er kjedelig med slike saker inn mot landskamper og jeg skulle gjerne sett at det ikke hadde hendt, fordi det blir en del spørsmål fra journalister om hvordan vi har det, så det er uheldig og kan ta litt fokus. Jeg håper de ordner opp i det her, slik at vi kan legge saken død og gå videre, sier han.

- «Drillo» er en legende

Olsen orket ikke å se kampen mot Island fra tribunen og fulgte i stedet oppgjøret hjemmefra for første gang på så lang tid som han kunne huske.

— Han er tydeligvis lei seg. Slik skal det ikke være, fordi selv om vi ikke fikk det til i den kvalikken her så har han mye kompetanse som NFF kan ha bruk for. Jeg håper vi kan få den saken her ut av verden og at de kan bli venner igjen, sier han og legger til:

- Vi har veldig stor respekt for «Drillo» og det han har fått til. Han er en legende og det er han som har satt Norge på kartet.