Et selvsikkert England vant komfortabelt 4-0 over Moldova på Wembley i VM-kvalifiseringen fredag. «Three Lions» tok dermed føringen i gruppe H.

Landslagssjef Roy Hodgson har vært under press, men mannskapet hans leverte godt fra seg foran egne supportere i London.

Steven Gerrard, Rickie Lambert og Danny Welbeck punkterte spenningen med hvert sitt mål før pause. Sistnevnte scoret igjen bare seks minutter ut i annen omgang.

England tok over tabelledelsen fra Montenegro på bedre målforskjell. Begge lag står med 15 poeng, men engelskmennene har én kamp mindre spilt.

Ny midtbane

Hodgson valgte å starte med Gerrard, Frank Lampard og Jack Wilshere sammen på midtbanen for første gang. Skader på spissene Wayne Rooney og Daniel Sturridge gjorde at Lambert fikk muligheten som spydspiss.

Gerrard tok England i ledelsen etter 12 minutter med et pent langskudd. Litt før halvtimen var det Lamberts tur til å score sitt annet landslagsmål på like mange kamper. Southampton-spissen debuterte mot Skottland forrige måned.

Welbecks to fulltreffere like før og etter pause tok Manchester United-angriperen opp i seks mål på sju landskamper. Skår i gleden var at han pådro seg gult kort som gjør at han mister tirsdagens bortekamp mot Ukraina.

Jevnt

Montenegro fikk med seg 1-1 fra bortemøtet med Polen. Dejan Damjanovic scoret etter elleve minutter for gjestene, men Dortmund-stjernen utlignet like etterpå.

For Ukraina ble det som ventet målfest hjemme mot San Marino. Ukrainerne vant hele 9-0. Ukraina ligger på tredjeplass, ett poeng bak England. Det er fem poeng opp til toppen for Polen.