VIKING — ST. HALLVARD 30-23:

Viking sikret søndag sin åttende seier av ni mulige i serien da St. Hallvard ble slått 30-23. Dermed fester Viking grepet om andreplassen på tabellen. Neste runde venter serieleder Kolstad på bortebane.

— Vi tar kamp for kamp gjennom seriespillet, men det er klart vi ser fram til toppoppgjørene. Da er det alltid moro å spille, og god stemning på tribunen, sier Viking-spiller Axel Rytter Norheim, og håper samtidig lagkamerat Erik Rafoss blir klar til kampen etter skade.

Norheim var også del av laget som sikret en komfortabel seier over St. Hallvard søndag.

— Vi får en litt dårlig start på kampen, men henter oss inn igjen til pause. De henger med oss utover i andre omgang også, men vi klarer å trekke ifra til slutt. Kanskje viser det at vi er litt bedre trent, sier Rytter Norheim.

Med 16 poeng av 18 mulige sier Norheim at et mulig opprykk til eliteserien begynner å bli en reel målsetting.

— Jeg føler ikke vi har festet grepet om en opprykksplass helt enda. Det er fortsatt noen lag vi eventuelt må koble av. Men vi satser jo på et opprykk, og en forbedring av fjorårets tredjeplass, sier Norheim.

Kampfakta, Viking-St. Hallvard 30-23

Pause: 15-13

Stavanger Idrettshall, 376 tilskuere.

Mål Viking: Gøran Søgard Johannessen 8, Edwin Fjeldtvedt 7 (1), Fredrik Haaland 7, Simon Blömback 3, Marius Galta Ferkingstad 3. Toppscorer St. Hallvard: Arne Marius Sørensen 6. Utvisninger: Viking 2x2 min. St. Hallvard 2x2 min.

Dommere: Chris Schjerven Bakksjø og Roger Nestaas