Oppgjøret mellom Norwich og Cardiff så ut til å ende målløst lørdag da hjemmelagets Leroy Fer på merkelig vis sørget for å bli sentrum i en situasjon som kommer til å bli diskutert lenge.

For da norske Alexander Tettey helt på slutten gikk ned for telling med en skade, valgte Cardiff-keeper David Marshall å sende ballen ut over sidelinja, slik at midtbanespilleren kunne må medisinsk tilsyn.

Men da Norwich skulle sende ballen tilbake til Marshall, gikk det ikke som alle trodde. For Ricky van Wolfsvinkel kastet til Fer, som stod på 20 meter, uten med— eller motspillere rundt seg. Isteden for å sende ballen tilbake til Marshall, som stod utenfor mål og ventet på ballen, trillet Fer den i tomt mål.

Og med det sørget han, som man kunne forvente, for at det brøt ut fullstendig kaos. Cardiff-spillerne stormet til for å fortelle nederlenderen hva de synes om målet, mens dommer Mike Jones så rådvill ut.

Etter en liten stund valgte imidlertid Jones å annullere målet. Noe som sørget for at diskusjonen umiddelbart begynte å gå om hvorvidt han hadde hold i regelboka for en slik avgjørelse.

- Det skulle vært mål. Målet burde stått, slo den tidligere Arsenal-kapteinen Tony Adams fast i TV 2s Premier League-studio. Et syn han fikk medhold for hos de andre ekspertene i studio, Claus Lundekvam og Morten Langli.

Det hele endte med at Norwich tok innkastet på nytt, og denne gang valgte de å kaste ballen rett til Marshall. Men her er siste ord neppe sagt.