HAMKAM — VARD HAUGESUND 1-1: Opprykksutfordrer HamKam tok imot særdeles nedrykkstruede Vard, og grønnbuksene var storfavoritter før adeccoligaoppgjøret på Briskeby.

Etter snaut 22 minutter så alt ut til å gå etter planene for seierssultne og feststemte hamarkamerater.

Nedrebø tok med ballen inn i banen fra høyre, og tilrettela ypperlig for Viktor Adebahrs venstreslegge. Svensken nølte ikke et hundredels sekund, og banket ballen i krysset fra 20 meter.

— Jeg kjenner direkte at jeg treffer virkelig godt. Det var det peneste målet jeg har scoret, men det hadde vært bedre om den ga seier, forklarer Adebahr etter kampen.

-Utilgivelig

Tre HamKam-poeng ble det nemlig ikke, selv om hjemmelaget fikk gode muligheter til å doble forspranget før pause.

Etter hvilen falt de grønnhvite litt tilbake, og Vard Haugesund utnyttet det slappe presset momentant.

Roy André Miljeteig satte inn utlikningen i nærmeste hjørne, da HamKam-forsvaret rygget og rygget.

Vegard Skogheim er svært lite fornøyd med forsvarsjobben etter 1-1 og poengdeling på Briskeby.

— De scorer når vi nærmest ligger inne i klubbhuset og forsvarer oss. Det er utilgivelig ikke å støte i sånne situasjoner, sier han krast.

- Ikke snytt for poeng

HamKam-sjefen vil ikke gå med på at HamKam ble snytt for poeng, selv om de var det klart beste og mestproduserende laget på Briskebys kunstgress.

— Det er en kamp vi skulle vunnet, uten at vi heller var strålende. Vi er ikke snytt for seieren - vi er for dårlige, avslutter Skogheim.

HamKams lag (4-4-1-1): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Edmir Asani, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Anders Emil Nedrebø, Aziz Idris, Viktor Adebahr, Emil Dahle (Daniel Bekkevold fra 68.) - Ole Amund Sveen (Fredrik Sjølstad fra 79.) - Tore Andreas Gundersen.