VG var til stede under treningene til Lillestrøm og Bodø/Glimt i LSK-hallen, og hos nordlendingene var det skralt oppmøte dagen før cupsemifinalen.

En syk Hugo Vetlesen (23) forsøker å hente seg inn etter å ha stått over søndagens 3–0-seier i Aalesund, men midtbanestjernen er langt ifra den eneste som sliter.

Heller ikke Albert Grønbæk, som måtte forlate banen med skade mot Aalesund, deltok på tirsdagens trening. Morten Ågnes Konradsen spilte 90 minutter i helgens kamp, men var heller ikke med.

Med indreløperne Sondre Brunstad Fet og Ulrik Saltnes allerede ute med skade, er de tynt besatt på indreløperplass.

Lillestrøm tar imot et Bodø/Glimt-lag som jakter sin andre cupfinale på rad. I fjor ble det tap for Molde, men rundt 1200 bortesupportere er ventet på Åråsen på onsdag.

– Vi venter Norges beste lag, men i enkeltkamper har vi vist at vi er kapable til å slå dem. Selv om vi ikke har gjort det de siste årene, synes jeg vi har vært nære å slå de, sier Lillestrøm-assistent Petter Myhre til VG.

LSK har også en betydelig bedre skadesituasjon enn Glimt. Andreas Vindheim (back), Eskil Edh (back), Martin Ove Roseth (midtstopper) og Marius Lundemo (sentral midtbane) mangler, mens Espen Garnås (midtstopper) og Kristoffer Tønnessen (midtstopper) tok det rolig.

– Vi må ha tro på oss selv. Vi er et solid lag og det har vi vært lenge, så vi gleder oss. Sjansen til å vinne noe er alltid viktig. Om det er tredjedivisjon så vil jeg vinne, er det semifinale i cupen så vil jeg vinne. Det er derfor jeg kom hjem, sier Lillestrøm-midtstopper Ruben Gabrielsen.

Stabæk møter Brann på Nadderud onsdag 18.00, mens Lillestrøm tar imot Glimt klokken 20.15 samme kveld. Kampene vises på NRK.