Om det betyr at Perry får lønn resten av kontraktsperioden, altså at han får betalt i halvannet år uten å ha et reelt arbeidsforhold i NFF, vil derimot ikke generalsekretær Pål Bjerketvedt svare på.

– NFF står (selvsagt) ved sine forpliktelser i Perrys avtale som assistent på A-landslaget. Men innholdet i avtalen kan vi ikke opplyse, skriver Bjerketvedt i en sms til VG.

Hansen selv bekrefter at de kom til enighet om fratredelsesavtale før helgen, men henviser til NFF-ledelsen å svare på spørsmålene. Nettopp dét gjorde fotballpresident Terje Svensen da avsatte Lars Lagerbäcks etterlønn ble brakt på bane under pressekonferansen der Ståle Solbakken (52) ble presentert som ny landslagssjef.

– Han har ikke lønn ut hele kontraktsperioden, men har lønn ut første kvartal neste år. Alt det var regulert i avtalen med Lars Lagerbäck, meldte fotballpresidenten da:

Like meddelsomme er ikke Bjerketvedt rundt avslutningen av Lagerbäcks nestkommanderende i samtlige 34 landskamper med svensken som sjef. Han skriver dette på ja/nei-spørsmålet om «sine forpliktelser» må tolkes som lønn ut kontraktstiden:

– «Innhold» betyr selvsagt alle forhold. Lars Lagerbäck-avtalen ble håndtert annerledes etter ønske fra partene, først og fremst pga det umiddelbare skiftet. Siste ord fra meg, fortsetter Bjerketvedt.

– Hadde dere avtalt en lignende «avrunding» av avtalen med Perry som den dere hadde med Lagerbäck? At det lå ferdig regulert dersom en av partene tok initiativ til å avslutte?

– Som sagt: ikke mer å tilføye fra min side, svarer Bjerketvedt.

På det tidspunktet Ståle Solbakken ble presentert som ny landslagssjef, hadde Norges Fotballforbund ikke inngått noen formell sluttavtale med Per Joar Hansen.

Det beskrev Trenerforeningens leder Teddy Moen som ikke etter boken, iallfall ikke etter fagforeningens bok.

– Vi hadde en god prat med Perry tirsdag. NFF står ved sine forpliktelser. Det vet Perry. Kun en formell avtale som gjenstår, begrunnet Bjerketvedt da – og sa all fokus hadde vært på Lagerbäck og Solbakken.

Noen timer etter pressekonferansen avskiltet dessuten Solbakken Perrys assistentkandidatur i et intervju med TV 2.

Hva Per Joar Hansen skal gjøre fremover, og om han ser for seg å fortsette som fotballtrener, er foreløpig uvisst:

– Det har jeg ikke rukket å tenke på, melder Perry til VG.