STRØMSGODSET — ROSENBORG 2-2:

MARIENLYST: Storflor prikket inn en frisparkperle mot sin tidligere klubb Rosenborg på Marienlyst og var toneangivende for Strømsgodset i 2-2 kampen på Marienlyst.

Veteranen går langt i å antyde at et seriegull med Strømsgodset i år, ville smakt enda bedre enn de han har i bagasjen fra før.

— Det er vanskelig å si, for jeg er ikke blitt seriemester med Strømsgodset ennå, men forhåpentligvis så vil det smake enda bedre hvis vi greier det her i år, forteller han.

33-åringen ser mange paralleller med dagens Strømsgodset-lag og det Rosenborg han spilte for på midten av 2000-tallet.

- Det er mange likheter, men vi spiller kanskje ikke like direkte som vi gjorde i Rosenborg på den tiden, forteller han, samtidig som han legger til at han mener Strømsgodset spiller den beste fotballen i landet i år.

Lillestrøm neste

Storflor vil ikke spå hvem som trekker det lengste strået i høst, men håper og tror at Strømsgodset kan være med helt til slutt.

— Det er vanskelig å spå hvem som vinner, men vi håper at vi er med helt ut. Det laget som er jevnest fram til november og som evner å ta poeng på dårlige dager, vinner, legger den aldrende lynvingen til.

Med ti kamper igjen å spille, vil ikke banens beste se lenger enn til Lillestrøm borte på Åråsen i neste serierunde.

— Jeg har ikke studert kampprogrammet som er igjen. Jeg vet bare at vi har Lillestrøm borte nå, og det blir en tøff kamp. Det er den kjedelige regla om en kamp om gangen som gjelder, avslutter han.