Fotball , 22. september 2010 , NM semifinale , cupFollo - Rosenborg 3-2 , (Follo viderer etter ekstraomganger)Follo er klar for cupfinalenHer med Eirik Markegård i midtenFoto: Anders Hoven , Digitalsport Foto: Digitalsport

Når Vålerenga mandag møter Liverpool på Ullevaal er det med fire spillere fra fjorårets cupfinalist Follo i troppen.

Patrik Karoliussen, Benjamin Dahl Hagen, Jens Skogmo og Fitim Azemi er de fire som får sjansen for eliteserielaget mot det engelske eliteserielaget mandag.

– De fire skal være med mot Liverpool fordi Vålerenga er i en situasjon hvor de har veldig mange kamper på kort tid. Og relasjonene mellom VIF og Follo gjør at disse gutta får denne muligheten , sier Follo-trener Hans-Erik Eriksen til Østlandets Blad.

Karoliussen, Dahl Hagen og Skogmo var også med da Follo i fjor spilte seg til cupfinalen mot Strømsgodset, en kamp som endte med 0-2-tap. Førstnevnte gleder seg stort til et gjensyn med landslagsarenaen og møtet med laget han selv er supporter av.

– Dette blir helt sinnssykt! Jeg skulle egentlig ha sett Liverpool live for første gang mandag, men i stedet får jeg møte dem. Det kommer til å bli helt enormt, og en opplevelse for livet, sier Karoliussen.

(©NTB)