Nederland spiller med sørgebind

<p>Nederland slår ring rundt Khalid Boulahrouz og spiller med sørgebind i EM-kvartfinalen mot Russland lørdag.</p>

Publisert:

GEPA-0906081236A - BERN,SCHWEIZ,09.JUN.08 - FUSSBALL - UEFA Europameisterschaft, EURO 2008, Niederlande vs Italien. Bild zeigt Andre Ooijer, Ruud van Nistelrooy und Khalid Boulahrouz (NED). Keywords: Fussballeskorte.Foto: GEPA pictures/ Walter Luger Foto: GEPA pictures/ Walter Luger

  • 100% Sport
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Boulahrouz ble rammet av en tragedie onsdag. Dagen etter at hans gravide kone hadde sett ham hjelpe Nederland til den tredje strake seieren i gruppespillet, ble hun i all hast brakt til sykehus i Lausanne. Der ble datteren Anissa født, men hun var ikke sterk nok til å overleve.

Sabiah Boulahrouz var gravid i femte måned.

Khalid Boulahrouz kom egentlig ikke med i Nederlands EM-tropp, men han ble kalt inn da Ryan Babel meldte skadeforfall rett før turneringen. Han har spilt fra start i alle lagets kamper så langt, den første som midtstopper og de to neste som høyreback. Han har erklært seg klar til kamp også lørdag.

– Det er en veldig vanskelig situasjon for Khalid, men han har sagt til meg at han er klar til å spille. Han sa «jeg er fotballspiller, og jeg er tilgjengelig lørdag», sier landslagssjef Marco van Basten.

– Vi har et felles mål, og Khalid har sagt at han vil være med på å nå det. Han har vist sin sterkeste side, sier lagkaptein Edwin van der Sar.

(©NTB)

Publisert:

Les også

  1. Boulahrouz blir i EM tross familietragedie

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Fotball-EM