Wiggen uaktuell som Start-assistent

<p><strong>KRISTIANSAND:</strong> Bård Wiggen utelukker at han kan fortsette som assistenttrener i Start.</p>

Publisert:

KRISTIANSAND 20060723:Starts trener Bård Wiggen var tydelig fornøyd etter dagens eliteseriekamp mellom Start og Rosenborg i Kristiansand søndag kveld.Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Foto: Tor Erik Schrøder

  • Øyvind Brenne
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Det er uklart hvem som blir Arne Sandstøs assistent. Årets assistenttrener, Bård Wiggen, sier til Fædrelandsvennen at han bare blir spillerutvikler neste sesong.

— Det har vært meningen hele tiden. Det er hundre prosent sikkert at jeg blir spillerutvikler neste sesong, sier Wiggen til fvn.no.

- Hvorfor det?

— Jeg har kontrakt som spillerutvikler. Årets sesong ble et unntak, men det er å jobbe med unge spillere jeg helst vil, sier Wiggen, som har assistert Jan Halvor Halvorsen, Gudjon Thordarson, Tom Nordlie, Stig Inge Bjørnebye og Benny Lennartsson tidligere i sin Start-karriere.

Borgersen usikker

Bård Borgersen ble i 2005 lansert som Tom Nordlies framtidige etterfølger som trener i Start. Men 35-åringen er fortsatt bare menig medlem i Start-stallen, og har bare fått to innhopp i årets sesong. Etter torsdagens trening ga nytrener Arne Sandstø beskjed om at han ikke har tenkt på Borgersen som en assistent, men at han vil ha god bruk for ham på banen neste år.

Selv er midtstopperen usikker på framtiden, både som spiller og eventuell trener.

— Det må du spørre Start om, er alt Borgersen svarer på spørsmål om han kan være aktuell som Sandstøs assistent.

Fredriksen hetest?

Ifølge sports- og mediedirektør Svein Mathisen er det flere kandidater, både internt og eksternt.

– Vi skal ha styremøte på mandag, da dette vil bli et sentralt tema. Noen avgjørelse kommer i hvert fall ikke før da, sier Mathisen.

Siden Wiggen og Borgersen virker uaktuelle, er det mye som tyder på at Start 2-trener Frode Fredriksen peker seg ut av de interne kandidatene.

Publisert:

Les også

  1. Borgersen følte seg dårlig utnyttet

  2. Sandstø: - Veldig bra nivå

  3. Dette irriterer fortsatt Benny

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Eliteserien