Den rumenske avisen City News viser på sine nettsider bilder av Hirschfeld på plass i Romania for å forhandle med Cluj, som tidligere har sikret seg Hirschfelds tidligere lagkamerat i RBK Mikael Dorsin.

Ifølge avisen antas det at Hirschfeld vil bli tilbudt om lag 280.000 euro, eller snaut 2,3 millioner kroner, i året for å spille fotball i Transylvania i Romania. Foreløpig er ingenting underskrevet, men ifølge avisen vil Cluj sikre seg Hirschfeld for minst tre år. Tidligere uttalte en av klubbens agenter Daniel Stanicu til Adresseavisen at presidenten i Cluj håpet på å tegne en 4-årsavtale med Hirschfeld, dersom en avtale ble aktuelt .

Hirschfeld har ett år igjen av kontrakten med RBK, men etter at Rosenborg har kjøpt Rune Almenning Jarstein fra Odd er det trolig aktuelt å vurdere et salg av Hirschfeld mens klubben fortsatt kan tjene gode penger på et salg av keeperen.

Clujs interesse for Hirschfeld er blitt spekulert i en stund og det ble meldt at Hirchfeld allerede hadde skrevet under for klubben, men nylig avkreftet den rumenske agenten som tar seg av de fleste overgangene for klubben at partene enige om en avtale.

Men nå virker det altså som at en overgang nærmer seg. City News melder at partene er svært nær å bli enige.

Hirschfeld var svært sentral for RBK i sin tid i klubben. I 2007-sesongen var han en av svært få spillere i hele eliteserien som spilte samtlige minutter i samtlige kamper for sin klubb. I tilleg sto han alt i Mesterligaen for RBK.