Kamille (16) trente med fotballstjerner: – Gøy å se hvordan jeg ligger an

Fløya-talent Kamille Hofsøy Steffensen viste seg fram for Ada og Andrine Hegerberg.

Publisert: Publisert:

EUROPAS BESTE: Kamille Hofsøy Steffensen (i midten) flankert av Ada og Andrine Hegerberg Foto: Harald Pettersen, Statoil.

  • Robin Andersen
Denne artikkelen er over tre år gammel

Fløya-spiller Kamille Hofsøy Steffensen er for tiden med på Statoils talentleir i Stavanger, som varer fram til 25. juni. Denne talentleiren er Norges Fotballforbunds øverste nivå av landslagsskolen, og samler landets beste talenter i alderen 14 til 16 år.

Lærerikt

Steffensen er glad for å være en del av den eksklusive talentleiren.

– Jeg tror at Statoil sin talentleir vil bli veldig lærerikt og det er garantert veldig mange læringspunkter som jeg kan ta med meg tilbake til klubbhverdagen. Det er også gøy å se hvordan jeg ligger an i kamp med de beste i landet, sier Steffensen ifølge NFFs pressemelding.

Les også

Kamille (16) er eneste jente fra Tromsø som er tatt ut på eksklusiv talentsamling

Imponert

Lyon-spiller og Norges største profil i kvinnefotball, Ada Hegerberg, er med som mentor på landslagsskolen. Det er også søster og Birmingham-spiller Andrine Hegerberg.

– Jeg er veldig imponert over nivået som Kamille og de andre talentene har vist de siste dagene, sier Ada Hegerberg.

På leiren deltar over 80 spillere fra både J15-landslaget samt et skyggelandslag med spillere som er vurdert hakket under landslagsnivå. I tillegg er det tatt ut to tropper med spillere som er 14 år gamle.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. IF Fløya