Daglig leder i Byåsen, Torbjørn Balstad, forteller at han med interesse har registrert at fotballkeeperen Alexander Lund Hansen onsdag ble klar for Rosenborg.

Overgangen kan indirekte bidra til å styrke også håndballaget i Trondheim.

— Dette kom brått på oss, men vi vet jo hvem som er dama hans, sier Balstad til adressa.no.

Lund Hansen har gjennom flere år vært Snorroeggens kjæreste, men det siste halvannet året har de levd i hvert sitt land etter at han flyttet til Kristiansand for å spille for Start. Snorroeggen har på sin side blitt værende i Danmark, hvor hun spiller for Esbjerg.

Balstad lover å gi bakspilleren «fred» til etter at OL-turneringen er over. Men så skal han slå nummeret til trønderjenta.

- En spiller av Gøril Snorroeggens format vil alltid være interessant for Byåsen. Ingen tvil om det, sier Balstad.

Ekstra research

- Vi må gjøre noe ekstra research nå, for å se om det i det hele tatt er aktuelt for henne å dra hjem nå. Det kan jo hende hun har noen tanker om det, sier Balstad.

Byåsen inngikk nylig sin feteste sponsorkontrakt noensinne.

Uten at det betyr at de har ubegrenset med midler.

— Å kjøpe noen ut av en kontrakt kan bli dyrt, og er ikke noe vi har budsjettert med. Det blir noe helt annet enn om vi venter til neste sommer, sier Balstad.

God oversikt

Han forteller at Byåsen sitter med god oversikt over kontraktsforholdene til det han kaller «Byåsen-jentene» i Danmark: Kari Aalvik Grimsbø, Marit Malm Frafjord og Gøril Snorroeggen.

— Vi har jevnlig kontakt med alle tre og vet grovt sett hvilke planer de har. Men vi har ikke gjort noen formelle henvendelser på noen, sier han.