Dersom «Brutter’n» får fortsette, ønsker han å beholde Erik Hoftun som sin høyre hånd. Om Hoftun ikke går tilbake som sportslig leder på fulltid.

— Jeg er kjempefornøyd med samarbeidet jeg har med Erik. Vi står for mye av det samme, men tør samtidig å være uenige. Vi har mange diskusjoner hver uke, sier Ingebrigtsen – og fortsetter:

— Dessuten ville det vært håpløst ikke å bruke hans kompetanse etter mange år som svært god midtstopper. Så får vi se hva som skjer. Både hvem som blir RBK-trener, og Eriks rolle sett opp mot sportslig leder-stillingen. Men jeg vil gjerne ha med meg ham videre, sier Ingebrigtsen

Få bytter

Skal man tro «Brutter'n» rett, blir det ikke særlige utskiftinger i trenerteamet overhodet om han blir tilbudt jobben. Ingebrigtsen forteller om et godt samarbeid også med keepertrener Jørn Jamtfall og fysisk trener Geir Håvard Hjelde.

- For noen uker siden skrev Adresseavisen at Nils Arne Eggen var aktuell for en trenerrolle. Hva tenker du om det nå?

— Jeg snakker ukentlig med både Nils Arne og Bjørn (Hansen). Det vil ikke forandre seg. Og hvor mye for eksempel Nils Arne kan være til stede på Lerkendal, handler litt om hans egen fysiske form, også, svarer han.

Fornøyd mentor

Ingebrigtsen fikk for øvrig SMS av Bjørn Hansen rett etter LSK-seieren:

— Han var fornøyd med det defensive. Da kan det ikke ha vært så aller verst, sier Ingebrigtsen.