Telemarksavisa meldte i går at den 24-årige keeperen André Hansen har vært i Trondheim for å møte Rosenborg-ledelsen.

Men i dag sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo at det er uaktuelt å selge flere spillere denne sesongen, etter at Fredrik Semb Berge ble solgt til Brøndby i slutten av juni. Det melder VG.

— Jobber med forsterkninger

— Det blir ikke solgt noen nå etter at Fredrik Semb gikk til Brøndby. Selv om de skriver kontrakt med nye klubber som gjelder fra neste år, så blir alle i Odd ut sesongen. Vi jobber heller med forsterkninger inn i laget. Espen Ruud venter fortsatt på å få et interessant tilbud fra utlandet, men har sagt til meg at han kommer hjem hvis det ikke blir noe av. Får vi Ruud, er det fantastisk, sier Fagermo til VG.

André Hansen er en av Odds viktigste spillere i skiensklubbens jakt på medalje i eliteserien. Klubben har aldri tatt en medalje i Norges øverste liga, men ligger i år på en foreløpig tredjeplass. Fagermo har dermed mulighet til å skape historie.

Landslagskeeper Hansen har en kontrakt som går ut etter denne sesongen og kan eventuelt signere for RBK verdelagsfritt og være spilleklar fra og med neste sesong.

Rashini i 2. Bundesliga-samtaler

24-åringen kom til Odd i 2011 og har siden fått med seg 83 obligatoriske kamper for Skien-klubben. I august 2012 ble han tatt ut på Norges A-landslag for første gang, og siden har han vært Norges tredjevalg, bak Rune Almenning Jarstein og Ørjan Nyland.

Også Elba Rashani (21) er veldig ettertraktet. Ifølge VG skal han ha brukt gårsdagens fridag til å besøke den tyske 2. Bundesliga-klubben Ingolstadt.

Rosenborgs sportslige leder, Erik Hoftun, har som policy ikke å kommentere overgangsrykter.