Førde 0-0 Vidar

Førde måtte spille med ti spillere i mer enn en omgang mot Vidar i dag ettersom keeperen Ante Knezovic ble utvist etter 32 minutters spill. Vidars Geir Andre Herrem var spilt igjennom, men Førdekeeperen felte ham 18-20 meter fra mål da Vidar-spissen hadde klar bane.

— At vi ikke vinner denne kampen er for dårlig av oss, sa Geir Andre Herrem etter kampen.

— Det verste er jo at vi i 2. omgang omtrent ikke skaper sjanser på tross av at vi er en spiller mer. Vi hadde nok ballen mest, men vi burde ha overkjørt dem. Nei, dette var ikke godt nok!

Før pause var det en underholdende forestilling, men etter sidebytte hadde hjemmelaget nok med å forsvare seg. Uavgjort er ikke hverdagskost for hjemmelaget. Lørdagens uavgjort-resultat er det første siden september 2012. Vidar hadde enkelte muligheter, ikke minst da Geir Andre Herrem skjøt et hardt frispark som keeper måtte gi retur på. Returen ble omsatt i nytt skudd, men ballen traff tverrliggeren. Like før slutt fikk Vidar-innbytteren Per Henrik Nag et fint framspill, men han var ikke på godfot med ballen, og keeper fikk ryddet opp.