Ifølge nettstedet til Manchester Uniteds skandinaviske supporterklubb har Solskjær som første aktive spiller takket ja til å bli såkalt "Patron", eller Beskytter for Shareholders United. En tittel han holder sammen med blant andre ex-spillere som Paddy Crerand, Alex Stepney og Willie Morgan.

— At Ole Gunnar Solskjær nå står på listen over våre støttespillere har stor betydning. Han er den første vi har rekruttert av dagens spillere, og for en spiller! Legende er en innlysende og passende beskrivelse av ham. Men vi anerkjenner Ole Gunnar for mer enn bare de store øyeblikkene han har gitt oss på banen, sier Duncan Drasdo i Shareholders United.

— Jeg er absolutt på supporternes side, og synes klubben er i veldig gode hender som den er i dag, sa Solskjær til de norske United-supporternes medlemsblad før jul.

Shareholders United har 22.000 medlemmer. De håper at rekrutteringen av Solskjær vil øke tallet.

— Solskjær er åpenbart et intelligent og lojalt menneske, egenskaper jeg tror er like avgjørende for United-supporteres hengivenhet overfor ham som målene han har scoret, sier Duncan Drasdo i Shareholders United.