Fotball , 22. Juli 2012, Tippeligaen , EliteserienFredrikstad FK - H¿nefoss BKEtzaz Hussain stirrer p¿ dommer Trygve KjensliFoto: Sjur St¿len , Digitalsport Foto: Digitalsport

LILLESTRØM-MOLDE 1-1

ÅRÅSEN (rbnett.no): Ole Gunnar Solskjær varslet tidligere i uka at klubben var i dialog med et par aktuelle spillere. Nå er en av disse formaliteter unna å bli MFK-spiller.

19 år gamle Etzaz Hussain blir etter alt å dømme klar i løpet av kort tid.

— Det er kun den personlige kontrakten som gjenstår. Vi håper det går i orden i løpet av kort tid, sier Solskjær til Rbnett.

Stortalent

Han ser positivt på signeringen av den unge midtbanespilleren, og spår at han kan bli en innflytelsesrik spiller for MFK.

- Han er en veldig talentfull spiller, som er teknisk god og løper dagen lang. Han har en bra pasningsfot og er flink til å se rom. Han er et av de største midtbanetalentene Norge har, og jeg gleder meg til å jobbe med ham, sier Solskjær.

MFK-manageren har jobbet med Hussain under tiden i Manchester United, og det samme har Mark Dempsey. De vet hva de kan forvente.

Vinnervilje

— Han er litt annerledes enn de andre midtbanespillerne våre. Han har en fantastisk vinnervilje og en holdning som kommer til å smitte over på de andre, sier han.

Fredrikstad sliter i bunnen av eliteserien. Til tross for dette, mener MFK-manageren at Hussain har vist frem kvalitetene sine gang på gang.

-H an har utviklet seg veldig i løpet av de 18 månedene han har spilt i Fredrikstad. Jeg tror han kommer til å utvikle seg av å trene og spille med bedre medspillere. Han har vist at han holder nivået, og jeg mener han har potensial til å bli en landslagsspiller i fremtiden, sier han.