Hjemmelaget startet kampen best og kunne tatt ledelsen da Petter Stangeland kom alene mot Vikings keeper, men et uheldig touch gjorde sitt til at den gedigne sjansen rant ut i sanden.

Etter et snaut kvarter stanget Markus Attila Mark Viking i ledelsen, etter det var det stor sett et lag på banen. Selv om hjemmelaget yppet seg da de reduserte til 1-2 ved Sigurd Haugen. Men i løpet av to minutter ordnet henholdsvis Julian Ryerson og Zymer Bytyqi to nye Viking-scoringer og punkterte kampen fullstendig.

— Våre spillere begynte å henge med hodet allerede på 0-1, uten at jeg kan forklarer hvorfor. Vi lot rett og slett Viking-spillerne få gjøre akkurat som de ville ute på banen, sukker en meget skuffet Sandnes Ulf-trener Oddbjørn Fiskaa.

Zymer ville spille

En som slett ikke hang med hodet etter kampen, var Vikings Zymer Bytyqi. Han herjet stort ute på sin kant og scoret også Vikings fjerde mål i kampen.

Zymer Bytyqi herjet mye ute på kanten, og scoret blant annet Vikings fjerde mål i kampen. Her er det Adonis Brahimi som er på etterskudd. Foto: SVEIN HAGEN

— Etter kampen mot Bodø/Glimt lørdag var jeg veldig aktiv overfor Thomas Pereira for å få spille denne kampen. Var ikke helt fornøyd med det jeg gjorde på lørdag, og ønsket å spille denne juniorkampen, sier han.De siste 45 minuttene viste den store klasseforskjellen på lagene, og gjestene økte jevnt og trutt helt til sluttresultatet viste 2-7 foran hele 450 tilskuere.

Preget av stundens alvor

— Vi virket veldig preget av stundens alvor og jeg må si det var utrolig skuffende at vi ikke klarte å vise oss fram på en helt annen måte når rammene rundt denne kampen var så flotte, understreker Fiskaa.

Han mener mange av spillerne rett og slett ikke taklet motgangen og var mer opptatt av å gjemme seg bort enn å vise seg fram.

Markus Attila Mark rager høyest og header inn Vikings ledermål mot Sandnes Ulf. Sandnes Ulf-spillerne fra venstre Richard Osei, Adonis Brahimi, Sigurd Haugen og Krister Landa. Foto: SVEIN HAGEN

— Denne kampen må vi bare legge bak oss så raskt som mulig, samtidig som vi har mye å jobbe med framover, mener han.

Smitteeffekt av A-laget

Zymer Bytyqi hadde ærlig talt trodd at denne kampen skulle bli mye jevnere enn den etter hvert ble.

— Jeg må si at Sandnes Ulf skuffet meg en del, samtidig så legger jeg ikke skjul på at vi spilte en veldig god kamp, selv om vi byttet veldig mange spillere utover i kampen. Det er helt klart at den positive trenden som A-laget har for tiden også har en god smitteeffekt for denne meget gode juniorlaget. Det hadde vært stort med to cupfinaler denne høsten, understreker en meget fornøyd Bytyqi.