Watford fikk en håpløs start på kampen da Joel Ekstrand allerede etter tre minutter ble tildelt et direkte rødt kort. Å være en mann mer så ut til å passe gultrøyene, som åpnet med 0-1-tap for Wolverhampton forrige helg, meget godt.

En drøy halvtime gikk før Bradley Johnson ordnet 1-0 for vertene. Lewis Gabban la på til 2-0, før Tettey punkterte kampen etter en drøy times spill med en markkryper fra omtrent 25 meters hold.

Den norske midtbanespilleren ble byttet ut ikke mange minuttene senere. Til tross for det hadde ikke hjemmelaget noen problemer med å dra seieren i land.

Norwich klatrer til 10.-plass på tabellen med sine tre poeng. Bournemouth og Millwall ligger helt i tet. De er de eneste lagene med seks poeng etter to runder.

Joshua King og hans Blackburn vant 2-1 borte mot Blackpool takket være to mål av Rudy Gestede. King ble byttet ut seks minutter før slutt. (©NTB)