Jonathan Parr ble byttet ut midtveis i andre omgang da opprykksjagende Ipswich måtte nøye seg med 1-1 borte mot Wolverhampton i den engelske mesterskapsserien i fotball lørdag.

Ipswich hadde muligheten til å legge Wolves fem poeng bak seg i kampen om plassene som gir kvalifiseringsspill til Premier League, men måtte i stedet innse at avstanden fortsatt er tre poeng etter møtet på Molineux.

Parr & co. tok ledelsen etter 21 minutters spill da Wolves-veteran Richard Stearman satte ballen i eget mål på ulykksalig vis. Fem minutter etter pause utlignet Benik Afobe for hjemmelaget.

Jonathan Parr startet kampen på venstrekanten til Ipswich. Midtveis i andre omgang ble han byttet ut og erstattet med Paul Anderson. (©NTB)