Kristoffer Løkberg sonet mot Levanger, men gav seg selv ni på børs da Ranheim feiret snuoperasjonen mot serieleder Levanger.

— Jeg har ikke planer om å ta det hardt i morgen. Det blir med borgertoget, det blir det nærmeste jeg kommer en treningsøkt, smiler en hes Løkberg til Adresseavisen.

Det er ikke så rart han er hes. Ranheims midtbaneterrier holdt først show for hele Moan da han meget verbalt støttet lagkameratene så hele stadion hørte ham fra sin plass på pressetribunen i 90 minutter.

Så - i garderoben etter 2-1-seieren mot det som før i dag var ubeseirede Levanger - gav han seg selv ni på børsen i måten han ledet spillerne i kampropet etter kampslutt.

Topp tre

— Det er helt klart topp tre i min karriere. Gutta var tent og klar og da blir det bra, smiler han.

Da Ranheim-trener Svein Maalen passerte midtbanespilleren etter kampslutt spøkte han at Løkberg måtte bli med på restitueringsøkta etter jubelscenene.

— Han må restituere, ja. Eneste jeg krever er at de skal møte opp i 17. mai-toget, også skal de restituere. Men det er lov å feire. Fyll på med mat og hvile, sier Maalen.

— Gutta må få smake på seieren, det er jo dette vi jobber for, fortsetter han.

— Blir noen kalde i kveld

Løkberg, som altså sonet etter at han pådro seg sesongens tredje gule kort i 1-0-seieren mot Bryne på onsdag, antyder at det kan bli en feiring av lagets andre strake seier etter en svak periode.

— Vi får se. Det blir vel å samles, oss gutta. Lenge siden vi har hatt fri dagen etter, så det blir absolutt noen kalde i kveld, smiler han.

— Stolt av gutta, vi leverer godt og vinner meget fortjent, slår Løkberg fast.