Det norske U21-landslaget har spilt EM-kvalifisering i den makedonske hovedstaden Skopje. Foruten Valon Berishas straffescoring i det 54. minutt, scoret også Red Bull Salzburg-kollega Håvard Nielsen, samt Elbasan Rashani. Dette var bare Norges andre seier i kvalifiseringen, og med seks poeng ligger laget på tredjeplass i sin pulje, seks poeng bak ledende Portugal og tre poeng bak Israel.

Norges U23-landslag har også spilt kamp mot Italia i den såkalte International Challenge Trophy-turneringen. Kampen, som gikk i italienske Ferrara, endte 2-2 etter en italiensk utlikning i kampens siste spilleminutt. Viking-keeper Arild Østbø voktet det norske buret i 2. omgang, mens Sandnes Ulfs Fredrik Torsteinbø kom innpå de siste 11 minuttene. Kristoffer Haugen fra Viking var ubenyttet reserve.

I en A-landskamp mellom Lichtenstein og Estland scoret Viking-spiss Henri Anier to av målene i bortelagets 3-0-seier.