Publikum i Chicago fikk virkelig igjen for pengene i sesongens første ligakamp for de to klubbene. Det hele utviklet seg til et riktig måldrama.

Thomas McNamara åpnet scoringsballet etter ti minutter for New York. Ni minutter senere utlignet Razvan Vasile Cocis.

Etter 29 minutter tok gjestene tilbake ledelsen da Tony Taylor lagde 2-1. I det 36. minutt fant Diskerud lagkamerat Khiry Shelton og det sto 3-1 til pause.

Kun minutter ut i annen omgang reduserte vertene med Kennedy Igboananike. Diskerud trodde trolig han sikret seieren da han gjorde 4-2 etter 63 minutter, men ikke lenge etterpå satte David Accam ballen i eget nett og det ble et spennende avslutningskvarter.

Diskerud fikk spille hele kampen for New York, mens Eirik Holmen Johansen satt på benken hele kampen. (©NTB)