Manuel Garcia Quilon, agenten til Benitez, bekrefter i kveld at Liverpool-manageren skal i samtaler med styreformann Martin Broughton denne uken. Her skal den spanske managerens fremtid i klubben diskuteres.

— Ønsker å bli

— Han skal i et møte med styreformannen denne uken. Det jeg kan si er at Rafael Benitez ønsker å fortsette i Liverpool, men han vil vite hvilke planer klubben har for fremtiden. Hvilke investeringer som skal bli gjort i spilleroverganger, sier Quilon eksklusivt til goal.com.

Det har vært rykter rundt Benitez sin fremtiden i klubben i flere måneder. Noen av disse ryktene går ut på at spanjolen skal være på vei til Juventus, men det benekter agenten.

- Jeg har ikke gjort noen avtale med Juventus. Han har fire år igjen av kontrakten. Hvis det skal skje noe er det best om du spør han selv , sier agenten.

- Klubben viktere enn meg

Benitez mener det er viktigere å få vite hva som skjer med klubben i fremtiden, enn hva som skjer med han selv.

— Alle spør om min fremtid i klubben, men det viktigste er hva som skjer videre i klubben. Jeg vet fortsatt ikke hva som skjer i klubben. Jeg vet ikke om vi har noen investorer eller hva som skjer. Det er mange ubesvarte spørsmål, uttalte den spanske manageren tidligere denne uken.

Liverpool spiller sin siste kamp for sesongen borte mot Hull søndag.

Video: Useriøs oppsummering av 9. serierunde

Bikiniprat, fremtidsbriller og kampsport