Statistikksenter Eliteserien:

KRISTIANSAND (fvn.no): Med Christian Bolaños i spissen for en lang skadeliste, tvinges Start-trener Knut Tørum til å gjøre endringer på laget som gjester Stavanger og Viking stadion søndag.

Goodson tilbake

For i tillegg til Bolaños, er også Espen Hoff ute med skade, det samme er fortsatt Christer Kleiven, Morten Hæstad, Espen Knudsen og Bernt Hulsker.

Hør starts administrative direktør uttale seg etter dagens morgenmøte med Bolaños:

— Bolaños skal spille for Start Men Start får tilbake Clarence Goodson i midtforsvaret, og i det som minnet om drilling av forsvar- og midtbane-sammensetningen på fredagens trening, stiller Start trolig slik mot Viking:

Kenneth Høie - Hunter Freeman, Clarence Goodson, Avni Pepa, Rolf Daniel Vikstøl - Solomon Owello, Geir Ludvig Fevang, Petter Bruer Hanssen, Espen Børufsen - Mads Stokkelien, Ole Martin Årst.

Se hva Ole Martin Årst og spillerne tenker om Bolaños-bråket i ukens FotballFredag:

— Annen type

Det betyr at Owello må ut på høyresiden på midtbanen og skal erstatte Christian Bolaños.

— Med han på kanten får vi en litt annen type spiller, men ikke noe mindre kvalitet eller ballferdigheter, selv om han kanskje er litt mindre gjennombruddshissig enn Bolaños, sier kaptein Geir Ludvig Fevang.

Tilbake i forsvaret er amerikaneren Clarence Goodson, som har slitt med lysketrøbbel i det siste.

— Jeg er klar for kamp og kjenner ingenting til skaden, så det skal bli godt å spille kamp igjen, sier Goodson, som gikk glipp av kvartfinalen i cupen mot Rosenborg grunnet skade.

Spennende

— Jeg er glad jeg kan spille mot Viking, for det er alltid gøye kamper mot de. Det blir tøft, mye jobbing, men helt sikkert en severdig kamp, sier han.

Det er Geir Ludvig Fevang enig i.

— Det blir spennende. Vi hadde en veldig god opplevelse der i fjor, selv om kampene mot Viking ofte er jevne og tøffe. Viking har slitt litt i det siste, så det bør være mulig å levere en god prestasjon der. De virker litt nølende når de ikke har flyten, så det blir viktig for oss å ta med oss selvtillit ut på banen og spille ball og ta vare på overgangene, slik vi gjorde mot Rosenborg.

Slik gikk det sist lagene møttes i Stavanger:

Viking — Start 2009: Høydepunkter