Elverum – Zaporozje (Ukraina) 29-30

Elverums håndballherrer tapte søndag 29-30 for ukrainske Motor Zaporozje i gruppespillet i mesterligaen. Det norske laget ledet til pause, men gjestene ble til slutt for sterke.

Steffen Stegavik scoret kampens første mål, og sørget for en god start for hjemmelaget. Etter å ha gått opp til 2-1 lå Elverum i føringen gjennom hele første omgang, og lagene gikk til pause på stillingen 15-12. Etter hvilen kom gjestene sterkt tilbake og utlignet til 15-15, før de på 15-16 var i ledelsen for første gang. Elverum lå på det meste under med fire mål.

Vertene jaktet scoringer, og Andre Lindboe reduserte til 23-24 med sitt sjuende mål for dagen.

Mot slutten av oppgjøret krøp Elverum stadig nærmere, og da det gjensto tre minutter lå de bare ett mål bak.

43 sekunder før slutt tok gjestene timeout, og 20 sekunder senere gjorde hjemmelaget det samme. Stegavik la på til 29-30 rett etter, men flere mål ble det ikke for Elverum, som dermed gikk på sitt tredje tap så langt i gruppespillet.

Elverum lå før søndagens kamp på sisteplass i gruppe D med tre poeng, fem bak gruppeleder Skjern.