Bryne har ett fattig poeng etter tre spilte kamper, samtidig har de kun scoret en eneste gang. Men trener Rolf Teigen er fortsatt optimistisk med tanke på utviklingen til laget.

— Dette var en jevn kamp som kunne vippet begge veier. Det er klart at Notodden ble veldig dype i sin spillestil etter at de hadde scoret noe heldig før pause, sier han.

Han så mye av det samme kampforløpet som i den første hjemmekampen mot Sogndal. Stort press med problemer med å trenge gjennom forsvarsmuren til motstanderen.

- Kampforløpet kunne fort vært annerledes om vi hadde satt noen av de store sjansene vi hadde før pause. Men vi har så langt denne sesongen slitt litt med uttellingene , forklarer Teigen.

Selv med en skuffende poengfangst så langt, mener han at han så mye positivt i spillet i kampen mot Notodden.

— Vi var i store perioder langt friskere enn tidligere, men jeg innrømmer at det ikke kan se slik ut ved å lese tabellen. Likevel mener jeg at vi er på god vei mot å finne fram til den spillestilen vi har lagt opp til denne sesongen, sier han.

Han synes det var veldig bittert at den avgjørende scoringen kom på de kjempemulighetene laget hadde blant annet på overtid.

— Jeg så ballen i mål flere ganger, samtidig skal jeg ikke legge skjul på at Notodden hadde sine giftig kontringsmuliheter etter hvert som vi satset alt framover på banen, forklarer Bryne-treneren.