Kampen endte 2-2, men Real Madrid utlignet først på overtid i 2. omgang.

— Resultatmessig føles det bittert akkurat nå, men etter å ha fått det litt på avstand så er vi fornøyde, sier juniortrener Trond Nordsteien til adressa.no.

Real Madrid tok ledelsen 1-0, og det resultatet holdt seg til pause. Så utlignet RBK etter møljespill med påfølgende selvmål av en Real-forsvarer, før RBKs bestemann, Jo Sondre Aas, satte inn 2-1-scoringen. Først på overtid maktet altså Real Madrid å utligne.

— Real Madrid var best til å begynne med, og de kjørte på mot vårt mål. Men etter hvert som vi fikk ridd av stormen, kom vi mer med i kampen. 2. omgangen var helt jevn, ifølge Nordsteien.

Turneringen spilles i San Augustin, og i tillegg til Rosenborg og Real Madrid, deltar blant annet Ajax og Barcelonas juniorer. RBK-stopper Bjørn Tore Kvarme, som har spilt for Real Sociedad i San Augustin på den spanske nordkysten, er den som har hjulpet til for å få RBK-juniorene med i turneringen.

Lørdag møter RBK Osasuna, før de spiller mot et lokalt lag søndag. Vinneren av gruppa spiller finalen mot Barcelona eller Ajax.