Magnus Wolff Eikrem svarte på landslagsvrakingen med en ny god forestilling da Malmö knuste Jönköpings Södra 4-1. Molde-gutten har vært i enestående form for Malmö denne sesongen og leverte sin 12. målgivende i serien mot Jönköpings Södra da Rasmus Bengtsson sendte hjemmelaget i ledelsen på et hjørnespark slått av Eikrem.

26-åringen var også nest sist på lagets fjerde mål, som ble satt i nettet av Alexander Jeremejeff.

— Dette er vel min beste sesong i min profesjonelle karriere så langt. Jeg hadde en litt tyngre periode forrige høst, og nå har jeg kommet tilbake der jeg var i fjor vår. Jeg har funnet tilbake til meg selv, og jeg har jobbet hardt for å komme dit, har Eikrem sagt til NTB tidligere.

Vraket av Høgmo

Likevel fant ikke Per-Mathias Høgmo plass til Eikrem i den norske 24-mannstroppen som møter Hviterussland (privatlandskamp) og Tyskland (VM-kvalifisering). Troppen ble offentliggjort før Malmös mandagskamp.

— Jeg har selvfølgelig et håp om å være med der, men om jeg bør være med eller ikke må du spørre noen andre om. Det eneste jeg kan gjøre er å fortsette å spille bra for Malmö, sa Eikrem til NTB om mulighetene for landslagsspill før uttaket.

En som ble tatt ut er Jo Inge Berget. Han spilte også hele kampen for Malmö mot Jönköpings Södra.

Berget spilte

Tidligere Vålerenga-spiss Vidar Örn Kjartansson og Andreas Christiansen scoret de to øvrige målene i 4-1-seieren.

Malmö topper Allsvenskan ett poeng foran Norrköping etter 19 serierunder.

Jørgen Horn og Henning Hauger var også i aksjon i Sverige mandag kveld. Deres Elfsborg vant 4-0 mot Sundsvall etter en hattrick av Isaam Jebali. Thomas Kind Bendiksen satt på benken for Elfsborg.

(©NTB)