Mats Zuccarello og co. tapte 3-6 på hjemmeis i Madison Square Garden.

Det var Rangers' tredje strake tap for Lightning på to uker. De to foregående møtene endte med tap 1-5 og 3-4. Zuccarello startet også mandag i hjemmelagets førsterekke. Nordmannen noterte ingen målpoeng i kampen. Han kom til ett skudd på mål og spilte totalt 18.48 minutter på isen.

Oppgjøret startet i motvind for New York Rangers, som gikk ut av første periode med 1-2. Kevin Hayes utlignet for vertene etter litt over 12 minutter, men det tok ikke lang tid før bortelaget fra Florida slo tilbake.

Utnyttet overtallet

Jesper Fast ordnet 2-2 for Rangers tidlig i midtperioden. Lightning utnyttet fordelen av overtall og rykket opp i 3-2, men Zuccarello og co. hadde også denne gangen nok krutt å svare med. Matthew Carle sørget for at det sto 3-3 før siste periode.

Etter at Tampa Bay Lightning tok ledelsen for fjerde gang, var det imidlertid slutt for Rangers. Hjemmelaget maktet ikke å kjempe seg tilbake, og slapp i stedet inn to mål til. Dermed kunne Lightning reise hjem med 6-3-seier.

— De har mange våpen å ta av. Det er et godt hockeylag og holder bra på pucken. Vi har møtt dem tre ganger på kort tid. Det er tøft å ha tapt alle sammen, sa Rangers-spiller Martin St. Louis ifølge nhl.com. Han har tidligere spilt og vært kaptein for Lightning.

Etter 24 kamper ligger Rangers på tredjeplass i sin NHL-avdeling. (©NTB)