Lørdag valgte RBKs sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen å bivåne Tromsøs hjemmekamp mot Brann i stedet for å følge Rosenborgs 2-1-seier borte mot Aalesund. På Alfheim fikk han se en opplagt Tore Reginiussen, som hadde full kontroll på Branns spissreserver Armann Björnsson og Joakim Sjöhage. TIL-stopperen har lenge vært i Rosenborgs søkelys, og nå tyder alt på at en overgang kan nærme seg.

— Alle har sin pris

Eggen var i møter med TIL-ledelsen både lørdag og søndag. Det bekrefter sportsdirektør i Tromsø, Morten Kræmer.

— Vi har pratet sammen, ja, sier han, uten å ville utdype hva eller hvem de pratet om. Det er imidlertid ingen tvil om at Rosenborg er på utkikk etter en midtstopper, som gjerne er både ung og norsk. Dermed passer 21 år gamle Tore Reginiussen fra Alta midt i blinken. Kræmer utelukker ikke et salg av krumtappen i midtforsvaret.

— I utgangspunktet er alle spillere til salgs, så lenge prisen er den rette, sier han.

For med Miika Koppinens retur til Alfheim, er Tromsø godt forspent på stopperplass.

— Ja, det er en posisjon vi er tilfreds med, bekrefter Kræmer.

Utelukker ikke RBK

Reginiussen, som trolig vil koste RBK rundt 10-12 millioner kroner, hadde ikke hørt om helgens møter, men innrømmer at interessen fra Rosenborg er smigrende.

— At de er interessert i meg er veldig smigrende, sier han.

En overgang til RBK er ikke uaktuelt for 21-åringen.

— Skulle klubbene komme til enighet, og Tromsø sier at de vil selge meg, så er det klart at Rosenborg er blant de klubbene i Norge jeg kunne tenke meg å spille for. At de er interessert ser jeg som et stort pluss, sier finnmarkingen, som understreker at han ikke har vært i kontakt med noen i Rosenborg. Reginiussen påpeker at han har to år igjen avkontrakten med TIL, og at han forholder seg til den.

Det lyktes ikke Adresseavisen å komme i kontakt med RBKs sportsdirektør søndag, men etter kampen lørdag bekreftet han at han var i Tromsø for å ta noen spesielle spillere i nærmere øyesyn.

- Men hvem det er snakk om kan jeg ikke si til deg, og det forstår du sikkert, sa han da.