Paris Saint-Germain vant sin sjuende strake ligakamp da Toulouse ble revet i filler lørdag. Den franske serielederen ga seg ikke før det sto 5-0. PSG avgjorde kampen i løpet av de første 20 minuttene. Da hadde Ángel Di María og Zlatan Ibrahimovic scoret for hjemmelaget, og bunnlaget Toulouse var aldri i nærheten av å svare.

2-0 sto seg til halvspilt annen omgang. Da la Lucas Moura på til 3-0, før Ibrahimovic scoret sitt annet mål kvarteret før slutt.

Suveren ledelse

Ezequiel Lavezzi fastsatte resultatet til 5-0 like etter.

PSG er fullstendig overlegen i den franske toppserien, og lørdagens seier var lagets sjuende strake. Hovedstadslaget har avgitt bare fire poeng på de 13 første kampene og har småpene 31-6 i målforskjell.

– Vi er ikke mester ennå, men om vi fortsetter slik kan vi avgjøre serien snart. Vi kan skrive historie. Målet vårt er å forbli ubeseiret, sa Lucas.

Caen er nærmest etter lørdagens 2-1-seier mot Guingamp. Serietoeren er elleve poeng bak PSG.

Reddet poeng

Tabelljumbo Troyes er fremdeles uten seier etter 1-4 mot Lorient, mens Montpellier tok steget ut av nedrykkssonen med 2-1-seier mot Nantes.

Lille reddet ett poeng mot Bastia med Djibril Sidibes sene 1-1-scoring, til tross for at laget fikk Sofiane Boufal utvist like før. Begge lagene er nær nedrykksplass.

Ajaccio er fortsatt på nedrykksplass, men fikk en opptur med 2-1-seieren borte mot Reims lørdag.