Et lite minutt var spilt på Dens Park da vertene sjokkerte storlaget fra Glasgow i søndages seriekamp.

James McPake stanget Philip Roberts corner i nettet bak Craig Gordon, og Ronny Deilas mannskap klarte aldri slå tilbake i de første 45 minuttene.

— Vi startet veldig svakt og det satte oss i en vanskelig situasjon. I den første omgangen var vi veldig passive, sa Deila til Celtics offisielle Twitter-konto.

Celtic var svake bakover på banen og slet med uttellingen foran mål.

— Uavgjort var et rettferdig resultat, mente Deila etter kampen.

Tatt av før pause

Nordmannen Jo Inge Berget startet på venstre kant, men fant seg aldri til sin rett og ble byttet ut allerede etter 42 minutter. Inn kom Leigh Griffiths, som fikk gode skussmål av Deila.

— Det var nesten som om vi var redde for å spille, men da Leigh Griffiths kom inn, skapte han energi i laget, sa Deila.

Etter en kjærkommen pause, så Deilas pep-talk ut til å hjelpe. Ti minutter ut i den andre omgangen utlignet nettopp Leigh Griffiths for de grønnhvite etter et gjennomspill fra en annen innbytter, Eoghan O’Connell.— Etter pause hadde vi 20 gode minutter og vi fikk målet vårt. Vi fortjente det, konstaterte Deila.

Ronny Deila har fått en dårlig start som Celtic-manager. To ganger, først mot Legia Warszawa og deretter mot Maribor, har Celtic bevist at de ikke hører hjemme i Champions League.

Tøff start

Nå er det Europa League og hjemlig skotsk Premier League som gjelder for Celtic og Deila.

Forrige uke tapte Deilas mannskap seriekampen mot Inverness. Ett poeng borte mot Dundee er heller ikke godt nok for laget som er soleklare favoritter til å ta hjem det skotske seriemesterskapet. På fire kamper har det blitt sju av 12 mulige poeng.

Celtic ligger nå på 5. plass, seks poeng bak serieleder Inverness, men Deilas mannskap har spilt én kamp mindre.

PS: Stefan Johansen spilte helte kampen for Celtic.