Svensken viste god form etter landslagspausen. Spissen headet inn 1-0 etter 71 minutter. Ni minutter før slutt la 34-åringen på til 2-0 med en lignende scoring. Målene var hans femte og sjette nettkjenning denne sesongen i den franske ligaen.

PSG er etter ti kamper ubeseiret i Ligue 1. Hovedstadsklubben står med 26 poeng. Åtte oppgjør han endt med seier, mens to har endt i uavgjort.

For det svenske landslaget er det viktig at Ibrahimovic begynner å finne nettmaskene igjen. Sverige skal ut i omspillskamper i EM-kvalifiseringen i november. Der kan Norge være en mulig motstander, noe som trekkes søndag.

Angers imponerer

Nyopprykkede Angers har så langt tatt det franske toppnivået med storm. Kun ett tap har det blitt på de første ni kampene. Borte mot Toulouse fortsatte klubben det imponerende spillet med 2-1-seier.

Abdoul Camaras scoring etter 34 minutter fører klubben på annenplassen i ligaen. Med 21 poeng er de kun fem poeng bak PSG.

Også Caen har 21 poeng etter sin 1-0-seier borte mot Reims. Julie Féret ble matchvinner med sitt mål 16 minutter før fulltid.

Luke

Saint-Étienne holder følge med tettrioen etter 3-0 over Ajaccio. Rosenborgs gruppekollega i europaligaen ligger på fjerdeplass med 19 poeng.

Ned til neste lag, Nice, skiller det tre poeng, men klubben har to kamper mindre spilt. Også Rennes har 16 poeng og en mindre kamp spilt.

Tradisjonsrike klubber som Lyon, Monaco, Marseille og Bordeaux har foreløpig ikke klarte å følge opp sine flotte 2014/15-sesonger.

Oppgjørene mellom Guingamp mot Lille og Nantes mot Troyes endte 1-1 og 3-0. (©NTB)