20.000 billetter er allerde solgt, og det ventes bortimot 10.000 til når Lillestrøm møter den engelske storklubben Newcastle på St. James' Park i morgen klokken seks norsk tid. Sammenlagtvinneren av den kampen og returoppgjøret på Åråsen 22. juli, går til UEFA-cupen.

— For oss er dette veldig viktig. Vi kjempet så hardt for å få muligheten til å spille i Europa, at vi ikke kan la den gå fra oss nå, sier manager Glenn Roeder til Aftenposten.no.

Samtidig advarer han dem som tror på en enkel match.

— De som tror det bare er å stille opp og hente seieren mot skandinaviske lag, tar helt feil. De er godt organisert, er fysisk sterke og gode taktisk. Vi må vise Lillestrøm respekt, sier Roeder.

Målvakt Shay Given er en av de mest profilerte spillerne på et Newcastle-lag langt fattigere på profiler enn på 90-tallet. Han håper å holde nullen.

— Det hadde vært bra. Det blir to tøffe kamper, og vi trenger hjemmestøtte i morgen.

Scott Parker ble i går utnevnt til lagets nye kaptein etter at Alan Shearer scoret sine siste mål i forrige sesong. Michael Owen og Kieron Dyer er uaktuelle til begge kampene med skader, det samme er trolig Craig Moore (Australia) og Jean-Alain Boumsong (Frankrike), som ennå ikke er tilbake fra sin ferie etter spill i VM.

— Ellers vil vi stille med vårt sterkeste lag. Lillestrøm vil være i god form i denne perioden av året, men jeg håper de 17 dagene vi har hatt i oppbyggingen skal være nok. Jeg mener vi har ekstra kvalitet i laget som kan avgjøre kampen, sier Glenn Roeder.