Eier Tom Hicks var aldri særlig populær blant de trofaste på Anfield, og siden exiten i oktober har de engelske supporterne fått nye amerikanere å forholde seg til.

New England Sports Ventures ser ut til å ha større vyer og mer penger enn Hicks og hans medeier George Gillette Jr. hadde.

Men selv om Hicks nå er ferdig med Liverpool og sinte engelske fans, er han fremdeles i hardt vær som idrettseier.

Baseballaget Texas Rangers var nemlig også eid av Hicks, og tirsdag saksøkte en gruppe tidligere investorer Hicks fordi de mener han brukte klubben til å bygge sin egen formue, og at dette gikk på bekostning av klubbens egen økonomi.

Det skriver Liverpool Echo.

Statistikksenter Premier League:

Gikk tom for penger

Søksmålet er levert inn i Dallas, Texas, og gruppen hevder «Hicks ignorerte klubbens forpliktelser og obligasjoner, og i stedet kjøpte eiendom som skulle brukes til veier og parkeringsplasser i det «eiendomsimperiet» som han forsøkte å bygge — på skuldrene til Rangers’ spillere, kreditorer og fans».

I søksmålet understrekes det at Rangers ble stående igjen insolvente «uten nok penger til å mønstre et konkurransedyktig baseballag».

Texas Rangers kom tilbake etter konkurs i fjor, med nye eiere. Disse eierne har ingenting med søksmålet å gjøre. Fra Hicks side melder en talskvinne at påstandene er «fullstendig usanne».