Det var ikke bare dommeren som irriterte Jan Jönsson under søndagens kamp mot Strømsgodset. Også Abderrazaq Hamed-Allahs opptreden gjorde svensken frustrert.

– Jeg er ikke fornøyd med innsatsen hans i dag. Det blir for mange gale beslutninger, og litt for mye «egotrip» over det han gjør. Når han ikke har andre alternativer er det greit, men når det finnes bedre alternativer kan han ikke gi bort ballen slik han gjorde, var Jönssons klare dom etter søndagens kamp.

Deretter varslet Jönsson en ny alvorsprat med spissen som har gått målløs av banen fire kamper på rad.

– Helt uakseptabelt

Jönsson har tidligere snakket med Hamed-Allah om de samme tingene, og var tenkt å gjøre det samme mandag.

Det skjedde ikke. Hamed-Allah møtte nemlig ikke opp til mandagens avtalte trening og spillermøte.

– Han har vel riktig nok en liten skade, men jeg har ikke fått beskjed om at han har sagt fra til medisin heller, sier Jan Jönsson.

– Hva tenker du om det viser seg at han ikke har gitt beskjed i det hele tatt?

– I så fall er det helt uakseptabelt. Det minste du kan gjøre er å ta en telefon, mener Jönsson.

Nå varsler han en ny prat med marokkaneren enten onsdag eller torsdag.

Mye frustrasjon

Jönsson er imidlertid ikke den eneste som har reagert på Hamed-Allahs væremåte i det siste.

Sunnmørsposten vet at både spillere og ansatte skal ha reagert på det samme. Kort oppsummert føler man at 22-åringen har litt for mange stjernenykker.

– Det kan stemme at enkelte har reagert, men frustrasjonen går nok ikke bare på Hamed-Allah. Men klart; han er nok en av flere som både jeg og spillergruppa er litt frustrert på når det kommer til hvilke signaler man gir utad, sier Jönsson.

Han reagerer først og fremst på kroppsspråket som vises. Jönsson ønsker spillere som viser at de står samlet som et lag – selv når det butter litt imot.

– I pausen søndag snakket vi litt om kroppsspråk. Det handler om signalet du gir til supportere, sponsorer og resten av klubben. I likhet med flere andre har Hamed-Allah en del å gå på der. Det har jeg sagt til resten av spillerne nå, og det kommer jeg til å ta opp med han, var Jönssons beskjed mandag.

Sunnmørsposten lyktes ikke i å få en kommentar fra fysio Bjørn Erik Melland eller Abderrazaq Hamed-Allah mandag.