Selv om Sandnes Ulf leder 1. divisjon og har en margin på fem poeng ned til Hønefoss på 3. plass, har trener Asle Andersen konsekvent nektet å snakke om opprykk til eliteserien.

Heller ikke etter lagets 11. seier på de 12 siste kampene, lot han seg rive med eller tenke et par måneder fram i tid.

— Det er selvfølgelig lov å drømme. Det er knapt til å tro at vi står med 11 seirer og én uavgjort på rad. Ingen hadde trodd det var realistisk, sier han til Aftenbladet.no.

Andersen, som har kontrakt med klubben ut neste sesong, forklarer gjerne at det har tatt tid å bygge den offensive samhandlingen, tryggheten, lojaliteten og disiplinen i laget.

Statistikksenter 1.divisjon:

Men på spørsmål om Sandnes Ulf har noe i eliteserien å gjøre, stopper han opp.

— Vi har 10 steinharde kamper igjen. Det er et kjedelig svar, men slik blir det, understreker han.

- Hva er det du frykter skal skje dersom du snakker om opprykkssjansene?

— Jeg er veldig opptatt av at vi skal holde på fandenivoldskheten. Jeg vil at suksessen skal gi spillerne kraft og energi til å presterede videre. Jeg frykter det ikke, men er redd for at vi skal bli mette og fornøyde og tro at bølgen vi seiler på skal gå av seg selv. Vi må vise at vi håndterer all den rosen vi får for tiden, svarer suksesstreneren.

Andersen understreker også hvor glad han blir over at de lokale spillerne også har slått ut i full blomst.

Da tenker han på spillere som Andreas Westlye , Vegard Aanestad , Kenneth Sola og Fredrik Torsteinbø .

— Alle de spillerne har bidratt skikkelig og levert på et høyt nivå i hele den gode perioden. I tillegg har vi innbyttere som kommer inn og bidrar på en svært god måte, legger han til.