Ronaldo takket nei til ellevilt Kina-tilbud

Cristiano Ronaldo takker nei til å forlate Real Madrid til fordel for spill i Kina.

Publisert: Publisert:

Cristiano Ronaldo skal ha takket nei til et ellevilt tilbud fra Kina. Foto: Reuters

Denne artikkelen er over tre år gammel

Ifølge hans agent Jorge Mendes ble portugiseren tilbudt 100 millioner euro i året for å gå til kinesisk fotball, mens Real Madrid skal ha blitt tilbudt 300 millioner euro for overgangen.

– Penger er ikke alt. Real Madrid er hans liv. Cristiano trives i Real Madrid og det er umulig for han å gå til Kina, sa Mendes til Sky Italia.

Den siste tiden har flere toppspillere valgt å gå til kinesisk fotball hvor de tjener store summer som de færreste andre klubber i verden kan måle seg med. Klubben som skal ha vist Ronaldo-interesse, er ikke navngitt.

– Det kinesiske markedet er et nytt marked. De kan kjøpe mange spillere, men igjen, det er umulig å få tak i Cristiano, sa Mendes.

Denne sesongen har kinesiske klubber vært på offensiven for å sikre seg fotballstjerner. Tidligere i vinter ble Chelsea-spiller Oscar klar for kinesiske Shanghai SIPG for omtrent 650 millioner kroner.

I tillegg skrev Carlos Tevez nylig under for Shanghai Shenhua, med en avtale som skal gjøre ham til verdens best betalte fotballspiller. Ifølge Daily Mail tjener Tevez drøyt 6 millioner i uken. Ronaldo skal ha blitt tilbudt tre ganger dette.

Publisert: