Trondheim 20110713.RBK-Molde FK. Rosenborg 3-1 over Molde FK søndag kveld på Lerkendal stadion i Trondheim. Ole Gunnar Solskjær takker Rosenborgs trener Jan Jönsson for kampen... etterpå var han rasende om det hanmente var ufint spill fra RBK Foto: Ned Alley / Scanpix Foto: Scanpix

Ole Gunnar Solskjær er stolt av MFK-spillernes opptreden etter de kontroversielle situasjonene rundt RBKs utlikningsmål på Lerkendal søndag.

– Etter den umiddelbare reaksjonen på Wangbergs scoring var det ikke mer snakk om denne eller om dommeravgjørelsen. I pausen var det ikke sagt ett ord om måten scoringen kom på , sier Molde-manageren til Romsdals Budstikke.

– Og det er akkurat slik vi vil ha det. Helt fra første møte med spillerne i vinter har vi poengtert at vi ikke kan ha konsentrasjonslekkasje på grunn av dommeravgjørelser. Spillere gjør feil, dommere gjør feil, og vi må akseptere at ikke alle avgjørelsene blir som vi ønsker oss.

Mer ønsker ikke Solskjær å si om de omdiskuterte situasjonene på Lerkendal. Han har for lengst rettet oppmerksomheten mot søndagens kvartfinalekamp i Fredrikstad.

– Hvis vi bruker denne uka til å synes synd på oss selv, har vi ikke en sjanse til å vinne kampen i Fredrikstad. Vi vet at det blir en vanskelig kamp. FFK er gode på hjemmebane og er et av de beste lagene som har vært på Aker stadion denne sesongen. Vi vet akkurat hvordan inngangen til denne kampen bør være for våre spillere, sier Solskjær.

SÅ PÅ TV: Ole Gunnar Solskjær (til venstre i dress) ser Wangberg beklage handsen på TV i mix-sonen på Lerkendal. (Foto: Øivind Presthus)

Se Ole Gunnar Solskjærs vurderinger etter kampslutt i videoen under

Solskjær: — En del som ikke var fair play