Best i Norge før 2010, og så ta steget ut, forklarer Landsem, som i dagens cupfinale mot Kolbotn på Bislett er Asker-trener for siste gang.

Så går hun over i en rolle som "sportsdirektør eller manager", og akter å bygge et sterkt lag rundt seg.

Asker ønsker seg Hans Tvedte som trener, og er i forhandlinger med den tidligere Strømmen-spilleren, som var Stig Inge Bjørnebyes trenerassistent i Start.

Landsem håper også å få Ragnhild Gulbrandsen i en "Solskjær-rolle" i klubben. Cupfinalen er siste kamp i karrieren for VMs bronsestøvelvinner.

Håper på VM-duo

Lise Klaveness (Umeå) vurderer retur til Asker og gir svar i løpet av et par uker, mens landslagsforsvarer Gunhild Følstad (Trondheims-Ørn) er én av mange spillere som har fått tilbud.

— Vi har skrevet mange brev, sier Eli Landsem.

Ragnhild Gulbrandsen og Marianne Pettersen gir seg, mens Ditte L. Larsen reiser hjem til Danmark.

For to uker siden manglet Asker Fotball Kvinner 340 000 kroner for å få positiv egenkapital, og risikerte igjen å bli nektet lisens av NFF.

- Nå har vi jobbet knallhardt og fått inn 600 000 på kronerulling, forteller Eli Landsem.

Hun får en ny hverdag:

— Jeg skal legge opp det sportslige og trekke tråden i elitesatsingen, fra 13-åringene og oppover. Kanskje være på treningsfeltet én gang i uka, men det er opp til den nye treneren, understreker hun.

Asker har store planer om stadionutbygging på Føyka, men håper å få en midlertidig arena på Risenga, en som holder mål for Toppseriespill i 2008-sesongen.

— Vi skal bli bedre også utenfor banen, skaffe oss organisasjon og kapital og slippe spøkelset om tvangsnedrykk hver høst. Ikke drive brannslukning hele tida, fastslår treneren som blir manager.