I går kveld ble det kjent at Steffen Iversen ble frigitt av Crystal Palace, og at han dermed står fritt til å velge klubb fremover. 100 % Sport sin ekspert, Lars Tjærnås, tror vi har sett det siste av Iversens som toppspiller.

– Jeg tror han har spilt sin siste kamp på toppnivå, selv om vi som ikke er medisinsk kyndige skal være forsiktige med å diagnotisere andre. Det jeg er ganske sikker på er at han har hatt en så nedadgående karrierekurve kombinert med såpass omfattende skadehistorie at ingen toppklubber vil signere ham, sier Tjærnås til adressa.no

— Hva med en norsk klubb?

— Nei, ikke i Norge heller. Men skulle det bli en klubb, i Norge eller andre steder, må det i så fall være en ren bonusorientert kontrakt hvor risiko for klubb er minimal. Men jeg tror som sagt ikke det skjer, sier han.

Den tidligere landslagsspilleren har slitt voldsomt med spilletid i Palace denne sesongen, og har kun tre innhopp i serien. I stedet har han som Adresseavisen skrev tirsdag måttet spille treningskamper for reservelaget.

Neppe RBK

Returen til engelsk fotball fra Rosenborg har etter scoringen i den første kampen mot Preston vært en stor nedtur. Og han blir neppe å se i RBK-trøya heller.

For Adressa.no har snakket med flere i RBK-miljøet morgenen etter deadline day. Ingen vil svare bekreftende eller avkreftende på noe, men etter det vi forstår, kommer ikke Rosenborg til å forsøke å hente hjem Steffen Iversen nå.

TV 2-ekspert Petter Myhre ser heller ikke for seg det scenarioet.

— Han flyttet vel til England fordi han ville ha tid med familien. I tillegg er han ikke blitt yngre med dagene, og han var jo mye skadet, sier Myhre.

- Holder han fortsatt toppnivå?

— På sitt beste motivert og skadefri kan han tilføre mye i norsk fotball slik kvaliteten er i dag. Gutten elsker jo å spille fotball, og er en fantastisk bidragsyter på og utenfor banen. Men jeg tror ikke det vil skje, sier Myhre.