Brede Hangeland har en kontrakt med Fulham som varer ut denne sesongen, men ifølge Fulham & Hammersmith Chronicle er han bare en liten signatur unna en forlengelse.

Vi snakker med Brede og Aaron Hughes om forlengelse , sier Martin Jol til avisen.

De to nevnte spillerne, som begge har kontrakt ut sesongen, utgjør Fulhams stødige midtforsvar. Og selv om begge nærmer seg en høy alder, ønsker klubbledelsen å ha med de videre.

Jol: - Vært fantastiske

— Forhåpentligvis signerer de i løpet av neste måned. De har vært fantastiske for oss, fortsetter Fulham-manageren.

Ikke nok med at han får ny kontrakt, Brede Hangeland ser også ut til å bli ny Fulham-kaptein etter at Danny Murphy forlot klubben før denne sesongen. Han båret kapteinsbindet i alle kampene han har spilt i oppkjøringen.

Aftenposten.no traff Hangeland i etterkant av treningskampen mot OGC Nice. Han er positiv foran en ny sesong i den engelske eliteserien.

Positiv Hangeland

— Det ser bra og stemningen i laget er fin, men vi håper på noen forsterkninger før sesongstart, sier Brede Hangeland.

Det er først og fremst på sentralt på midten og på spissplass klubben trenger ny tilvekst. Blant annet er David Ngog og Charlie Adam navn som nevnes.

Samtidig er det heftige rykter om fremtiden til den amerikanske stjernen Clint Dempsey. Liverpool leder an kampen om underskriften til den målfarlige spilleren.

Nordmenn i førsteelleveren

London-laget har fullført alle treningskampene sine, så nå bør det meste være på plass før det hele braker løs på lørdag 18. august. De to nordmennene, Hangeland og John Arne Riise, ser i hvert fall ut til å gå mot en ny sesong som faste i Fulham-forsvaret.

– Hvordan er formen til deg og John Arne?

– Den er bra den. Vi trener mye, vet du. Jeg prøver bare å henge på John Arne, ler Brede Hangeland.